Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Hiphop-tähti Drake pelottavassa tilanteessa: puukolla aseistautunut nainen pyrki sisälle

Drakella oli kuumat paikat Toronton kartanollaan
AOP

Kanadalaisräppäri Drake oli hiljattain pelottavassa tilanteessa. Hänen Torontossa sijaitsevan kartanonsa liepeillä nimittäin hiippaili aseistautunut nainen, joka pyrki kartanon tonteille hyvin määrätietoisena.

Toronto Sun kertoo, että metallisella putkella ja puukolla aseistatunut nainen hiippaili Draken Torontossa sijaitsevan kartanon lähellä. Naisen tarkoituksena oli päästä kartanon tonteille. Hän oli jopa onnistunut lyömään yhtä vartijoista metalliputkella ennen kuin hänet saatiin kiinni.

Poliisi takavarikoi naiselta metallisen putken ja suurikokoisen puukon. Poliisin mukaan siitä ei ole tietoa, mitkä naisen aikeet olivat.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Drake on ollut kuumottavissa tilanteissa. Vuonna 2017 24-vuotias nainen murtautui Draken Los Angelesin kotiin ja nautti keittiössä vettä ja muita juomia.

Hiphop -tähti Drake tunnetaan monista kuuluisista biiseistään, joista yksi on muun muassa legendaarinen Started from the Bottom. Hiljattain on juoruttu, että Drake olisi iskenyt silmänsä vasta eronneeseen Kim Kardashianiin ja Draken sanotaan odottelevan vain oikeaa hetkeä. Drake on kuulemma valmis lähtemään treffeille Kimin kanssa heti, kun nainen vain antaa myöntävän vastauksen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos