Pidetään yhteyttä

Viihde

Kristiina Komulainen palaa radiohommiin – yhdistää nyt poliisiammatin ja median

Kristiina Komulainen palaa radiobisnekseen
AOP

Kristiina Komulainen (42) on monelle tuttu ääni radiosta. Muutama vuosi sitten Komulainen jätti radio- ja media-alan työt sikseen lähteäkseen opiskelemaan poliisiksi. Nyt Komulainen on kertonut sosiaalisessa mediassa palaavansa radiojuontajan hommien pariin.

Komulainen tulee juontamaan Radio Suomipopin Menopaluu -nimistä ohjelmaa. Se keskittyy tieliikenteeseen. Komulainen saa siis hienosti yhdistää poliisihommien osaamisensa media-alaan.

”Iso ilo jatkaa pienen paussin jälkeen myös media-alan töiden parissa. Kovassa seurassa ja kohderyhmässään Suomen suurimmalla kaupallisella radiokanavalla: Harri Moisio, Arttu Toivonen, Radio Suomipop ja Menopaluu. Sisältö edellä mennään nyt ja jatkossa omalta osaltani mediahommien suhteen. Tässä kohtaa liikutaan paljolti tieliikenteen ympärillä,” Komulainen sanoo Instagram -julkaisussaan.

”En ole kävelevä Tieliikennelait-kirja, vaikka naama kyseisessä teoksessa onkin ollut viime vuosina laittoman paljon. Ympärillä muiden töiden tiimoilta on asian suhteen kokeneempia konsultteja komppanian verran,” Komulainen jatkaa.

Menopaluu -ohjelmaa voi kuunnella Radio Suomipopilla perjantaisin ja sunnuntaisin kello 16:00-20:00. Nyt Radio Suomipop kuuntelulistalle ja Komulaisen matkaan jälleen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos