Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Spice Girlsin Mel C teki järkyttävän löydön eBaystä: otti ohjat omiin käsiinsä

Mel C:n tavarat luvatta myynnissä eBayssä
AOP

Spice Girlsistä tuttu Mel C, eli oikealta nimeltään Melanie Chisholm (47) hämmästyi toden teolla tehtyään kummallisen löydän eBaystä. Hänen omia tavaroitaan nimittäin kaupattiin sivustolla.

Sivustolla oli kuvia muun muassa Spice Girlsiin liittyviä esineitä, kuten hänen tavaramerkikseen muodostuineita verkkareita sekä yhtyeen demonauhoja, kuvia ja videoita. Joukossa oli jopa videokasetti, johon oli kirjoitettu ”David Beckham.”

The Sun -lehti kertoo, että tavarat olivat peräisin hylätystä varastohuoneesta. Kuuleman mukaan Mel C ei ollut maksanut varastotilan vuokraa ja tavarat olivat päätyneet huutokaupattavaksi eBayssä. Jotkut tavaroista olivat lähtöhinnaltaan vain 99 Britannian penniä. Mahtoiko tavaroita kaupannut kaveri edes tietää, että ne olivat kuuluisan yhtyeen Mel C:n omistamia?

Voit katsoa myytävinä olleiden tavaroiden kuvia tästä.

Mel C otti ohjat omiin käsiinsä ja sai pysäytettyä tavaroiden myynnin ja hankittua ne takaisin itselleen. Sitä The Sun ei kerro, miten tämä taikatemppu tehtiin.

Spice Girls oli yksi 90-luvun kovimmista tyttöbändeistä, joka teki lyhyen paluun vuonn 2019 maailmankiertueella, jolle osallistuivat Mel C, Mel B, Emma Bunton ja Geri Halliwell. Victoria Beckhamia kiertueella ei nähty.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos