Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

UFC-staralla täysin käsittämätön tahti! – ”Koitunut hyvin kalliiksi…”

Jessica Andrade
AOP

Jessica Andrade nousee viikonloppuna järjestettävässä UFC 295-tapahtumassa häkkiin Mackenzie Dernin kanssa. Tilanteesta erikoisen tekee se tosiasia, että kyseinen kamppailu on Andradelle viides tämän vuoden aikana. Nainen avautuu hurjasta ottelutahdistaan.

UFC-kehiä aikoinaan dominoinut Jessica Andrade on ajautunut viime vuosina pienimuotoiseen alamäkeen. Paranan osavaltiosta Brasiliasta lähtöisin oleva Andrade on jäänyt kolmessa edellisessä ottelussaan ilman voittoa, jonka jälkeen moni uskoi hänen suunnittelevan pienimuotoisen tauon pitämistä.

Toisin on kuitenkin käynyt, sillä Andrade on kiipeämässä jälleen viikonloppuna oktagoniin ja saa tällä kertaa vastaansa Mackenzie Dernin. Jo neljä kertaa kuluvan kalenterivuoden aikana otelleen Andraden viides ottelu lyhyen ajan sisään on herättänyt lajiväen parissa runsaasti kummastusta.

Nainen kertoo, että henkilökohtaisen elämän ongelmat ovat käytännössä pakottaneet hänet tiiviseen ottelutahtiin.

– Minulle tuli avioero tänä vuonna. Se on koitunut hyvin kalliiksi ja minun on täytynyt maksaa paljon lakimiehille sekä hoitaa muita kustannuksia. Jos Luoja suo, niin kaikki on ohi tänä vuonna ja minä selviän. Brasiliassa on liikaa byrokratiaa, jonka takia olen joutunut käytämään paljon rahaa, Andrade kertoi MMA Fightingin mukaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos