Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

UFC-mestari tyrmää McGregorin saumat vyöotteluun: ”En usko, että hän pystyy siihen”

Islam Makhachev
AOP

MMA-maailman rääväsuu, Conor McGregor on saanut viime aikoina julkisuutta muiden kuin urheilullisten asioiden takia. Vakaviin rikossyytteisiin vastaamaan joutunut McGregor uskoo voivansa palata kehiin ensi kevään aikana.

Edellisen kerran yli kaksi vuotta sitten otellut Conor McGregor suunnittelee hiljattain kantautuneiden raporttien mukaan paluuta. Irlantilainen, joka mursi jalkansa edellisessä ottelussaan Dustin Poirieria vastaan, on viettänyt pitkään hiljaiseloa urheilun parista.

McGregor on silti pysynyt julkisuudessa, sillä hän on saanut vastattavakseen tukun vakavia rikossyytteitä. Toistaiseksi mies on kuitenkin edelleen vapaalla jalalla ja suunnitellee omien sanojensa mukaan paluuta oktagoniin ensi keväällä.

– Haluan sopia päivämäärästä (UFC:n) kanssa. Huhtikuuta on pidetty yhtenä mahdollisuutena ja se kävisi minulle loistavasti. Olisin toivonut voivani palata aiemmin, mutta ehkä huhtikuu on realistisin vaihtoehto.

Kevytsarjan mestarilta Islam Makhacheviltä kysyttiin, olisiko hän valmis kohtaamaan McGregorin.

– Olen luonnollisesti valmiina, jos hän ansaitsee mahdollisuutensa (titteliotteluun), Makhachev tuumi The Mirrorin mukaan.

– Hänen olisi kuitenkin voitettava muutama ottelu putkeen ennen sitä, enkä usko, että hän pystyy siihen. En kuitenkaan kieltäytyisi ottelusta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos