Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Tyson Furyn kyvyille täystyrmäys: ”He tekisivät hänestä selvää”

Tyson Fury
AOP

Tyson Furyn ja Francis Ngannoun välisen raskaan sarjan huippuottelun jälkipuinti jatkuu edelleen. Niin ikään samassa painoluokassa otteleva Michael Hunter uskoo, että Oleksandr Usyk on vahvoilla tulevassa kohtaamisessaan Furya vastaan.

Francis Ngannou pystyi aiheuttamaan yllättävän paljon ongelmia Tyson Furylle miesten välisessä raskaan sarjan superottelussa. Ngannou käytti englantilaismestaria kanveesissa kolmannessa erässä, mutta hurjasta kestävyydestään tunnettu Fury osoitti jälleen luonnettaan nousemalla pystyyn.

Tuomaripäätöksellä Furyn voittoon päättänyt ottelu on herättänyt runsaasti jälkipyykkiä. Raskaassa sarjassa niin ikään otteleva Michael Hunter kertoo oman mielipiteensä Furysta.

– Hän on erittäin vahva, mammutin kokoinen mies, jolta löytyy luonnetta. Tuo ottelu (Ngannouta vastaan) näytti kuitenkin hänen tasonsa. Hän häviäisi, jos hän jakaisi kehän Lennox Lewisin tai Holyfieldin (Evander) kanssa. He tekisivät hänestä selvää. Fury yltää paikoitellen huipputasolle, mutta on liian ailahtelevainen.

– Usyk puolestaan on erittäin tasainen. Hän ottelee aina korkealla tasolla. Hänen esityksensä eivät ailahtele toisin kuin Furyn. On ihmisten omaa syytä, jos he ovat tulleet hämätyksi uskomaan, että Fury on kaikkein paras.

Lähde: Boxing Social

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos