Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

UFC-mestarilta varoituksen sana haastajalleen: ”Hän on röyhkeä, nuori kaveri”

Alexander Volkanovski, UFC.
AOP

Helmikuussa järjestettävä UFC 298 tarjoaa tuttuun tapaan kovan kattauksen. Yksi illan mielenkiintoisimmista kamppailuista käydään Alexander Volkanovskin ja Ilia Topurian välillä. Kaksikon välisen ottelun panoksena on Volkanovskin hallussa oleva höyhensarjan mestaruusvyö.

UFC:n höyhensarjan mestari Alexander Volkanovski keskittyy täysillä Ilia Topurian kohtaamiseen.

Volkanovskille tarjoutuu tilaisuus palata voittokantaan Islam Makhacheville kärsityn rajun tyrmäystappion jälkeen.

Australialainen kiipeää jälleen häkkiin 17. helmikuuta UFC 298 -tapahtumassa. ”The Great” laittaa höyhensarjan tittelinsä panokseksi Honda Centerissä Anaheimissa, Kaliforniassa.

Topuria ei ole ujostellut ilmaista itseluottamustaan otteluun lähdettäessä, kutsuen itseään jo UFC:n höyhensarjan kuninkaaksi.

Vaikka haastaja puhuu paljon ennen otteluiltaa, Volkanovski tuntee valokeilan liiankin hyvin. Hän kehottaakin vastustajaansa varovaisuuteen.

– Hän luulee olevansa kova luu, katsotaan, onko hän sitä, Volkanovski lataa Sports Illustratedin mukaan.

– Olen valmis parhaaseen versioon, joka ilmestyy 17. helmikuuta. Katsotaan, mitä meillä on luvassa ja löytyykö hänen puheilleen katetta. Olen valmis joka tapauksessa.

– Näen hänen itseluottamuksensa, hän on röyhkeä, itsevarma nuori kaveri. En malta odottaa, että pääsen näyttämään hänelle uudenlaisen tason.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos