Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

UFC-mörkö myöntää: ”Minun on muutettava ajattelutapaani”

Anthony Smith
AOP

Anthony Smith uskoo, että hänen on muutettava lähestymistapaansa hävittyään joulukuussa UFC Fight Night 233 -tapahtumassa Khalil Rountreelle.

Anthony Smith (37-19) nousi 10 päivän varoitusajalla häkkiin Khalil Rountreen (13-5) kanssa UFC Fight Night 233:n toisessa pääottelussa. Rountreen alkuperäiseksi vastustajaksi valittu Azamat Murzakanov joutui jättäytymään sivuun keuhkokuumeen vuoksi, mutta Smith oli valmis ottelemaan pikahälytyksellä.

Neljän ottelun voittoputkessa oleva Rountree hallitsi kahta ensimmäistä erää ja satutti Smithiä toisen erän aikana. Lopulta Rountree iski kolmannen erän alkuminuutilla nopean yhdistelmän, joka lähetti Smithin lattialle. Tappionsa myötä Smith on nyt hävinnyt kolme neljästä edellisestä koitoksestaan.

Smith on ehtinyt sulatella tappiotaan muutaman päivän ajan ja myöntää tehneensä virheitä valmistautumisessaan.

– Tiesin, että hän olisi nopea, mutta yllätyin silti, miten nopeasti hän meni nollasta sataan, Smith tuumi Sherdogin mukaan.

– En ollut ottelukunnossa, enkä nähnyt hänen vasenta kättään. Se johtuu osittain siitä, etten ollut harjoitusleirillä tai vaadittavassa ottelukunnossa. Tiesin kuitenkin tämän riskin lähtiessäni otteluun.

– Minun on muutettava ajatustapaani, sillä en voi mennä asioiden edelle. Minun on keskityttävä kohtaamaan yksi haaste kerrallaan, eikä miettiä titteliottelua.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos