Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Jon Jones ryöpyttää UFC:n brittitähteä: ”Hän on mielestään Englannin kuningas…”

Jon Jones, UFC.
AOP

UFC:n raskaansarjan väliaikaisen mestaruusvyön voittanut Tom Aspinall on antanut viime aikoina paljon kommentteja koskien lajin suurnimeä Jon Jonesia. Hiljattain vakavan loukkaantumisen takia sivuun joutunut Jones vastaa nyt britille omaan tyyliinsä.

Tom Aspinall on noussut raketin lailla kaikkien vapaaottelua seuraavien tietoisuuteen.

Brittiottelijalle tarjoutui elämänsä tilaisuus nousta kirkkaisiin parrasvaloihin, kun hänet kutsuttiin ottelemaan UFC:n raskaansarjan väliaikaisesta mestaruudesta. Aspinall ei jättänyt saumaansa käyttämättä ottamalla vakuuttavan tyrmäysvoiton venäläisestä Sergei Pavlovichista.

Aspinallin seuraavalla vastustajalla on spekuloitu useamman kuukauden ajan, mutta mies itse on vihjaillut haluavansa astella kehään lajin kärkinimien kanssa. Raskaansarjan varsinainen mestari Jon Jones ei ole kuitenkaan omien sanojensa mukaan vakuuttunut englantilaisen kyvyistä.

– Hän (Aspinall) on mielestään Englannin kuningas, vaikka hän kohdannut vain neljä merkittävää nimeä. Esittämäsi haasteet tullaan muistamaan pitkän aikaa. Asiat eivät toimi aivan kuvittelemallasi tavalla, Jones lataa LowKickMMA:n mukaan.

– Voitin ensimmäisen mestaruuteni ollessani 23-vuotias, joten et voi sanoa 30-vuotiaana odottaneesi koko ikäsi kohtaamistani.

– 90 prosenttia vastustajistasi ovat minulle täysin tuntemattomia samaan aikaan, kun minä olen otellut koko urani ajan kirkkaimmissa parrasvaloissa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos