Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Virgil van Dijkin manttelinperijä? – Liverpool lahjakkaan brassipuolustajan kintereillä!

Lucas Beraldo
AOP

Liverpoolin uutisoidaan olevan kiinnostunut Brasilian liigassa pelaavaa São Pauloa edustavasta Lucas Beraldosta. Taitavasta puolustajasta povataan pitkän aikavälin korvaajaa ikääntyvälle Virgil van Dijkille.

Liverpoolin puolustus on toiminut tällä kaudella vakuuttavasti. Omissa on soinut toistaiseksi vain 14 kertaa, joka on Valioliigan toiseksi paras lukema. Redsin puolustuksen sydämessä on useimmiten nähty Virgil van Dijk ja Joel Matip, jotka ovat hoitaneet leiviskänsä mallikkaasti.

Molemmilla herroilla on kuitenkin 32 vuotta mittarissa, jonka myötä pelivuosia on auttamatta enemmän takana kuin edessä. Näin ollen Livepoolin täytyy varautua tulevaisuuteen ja joukkueen kerrotaan pyrkivän tuomaan ovista sisään uusia keskuspuolustajia seuraavien siirtoikkunoiden aikana.

90min kertoo, että Liverpool on kiinnostunut Brasilian Serie A:ssa pelaavan São Paulon väreissä pelaavasta Lucas Beraldosta.

Äärimmäisen lahjakas Beraldo nousi ykkösjoukkueen mukaan viime vuoden lopulla ja on vankistanut tällä kaudella asemiaan joukkueen säännöllisessä kokoonpanossa. Teknisesti taitava Beraldo omaa laajan syöttövalikoiman ja sijouttuu loistavasti kentällä.

São Paulon uskotaan olevan valmis kuuntelemaan tarjouksia pelaajasta, jonka palvelukset ovat kiinnostaneet myös Bayern Müncheniä, Lyonia ja Monacoa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos