Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Pep Guardiolalta hurja ennustus, vaikka kautta on yli puolet jäljellä: “Tulemme voittamaan Valioliigan”

Pep Guardiola uskoo Manchester Cityn mestaruusmahdollisuuksiin
AOP

Pep Guardiola uskoo Cityn juhlivan neljättä perättäistä Valioliiga-mestaruuttaan tämän kauden päätteeksi.

Valioliiga-kauden puoliväli lähestyy ja sarjan kärjessä on tiukkaa.

Englantilaista jalkapalloa viime vuodet hallinut Manchester City on parhaillaan Valioliigan sarjataulukossa kolmantena. Ottelun enemmän pelannut Arsenal johtaa 36 pisteellä ja Liverpool on toisena, pisteen edellä Cityä.

City-manageri Pep Guardiolalla on kuitenkin täysi luotto omaan joukkueeseensa ja espanjalaismanageri uskookin, että taivaansiniset juhlivat jälleen kauden päätteeksi mestaruutta.

– Tunteeni tänään on, että voitamme Valioliigan, Guardiola kommentoi itsevarmana BBC Sportin mukaan.

– Jos pelaamme samalla tasolla kuin Liverpoolia ja Tottenhamia vastaan, niin voitamme mestaruuden jälleen.

City on pelannut tasurit kolmesta edellisestä ottelustaan Chelseaa, Liverpoolia sekä Tottenhamia vastaan. City on päästänyt, sille epätyypilliseen tapaan, näissä kolmessa ottelussa peräti kahdeksan maalia ja hukannut johtoasemansa jokaisessa.

Mikäli City juhlisi mestaruutta tämän kauden päätteeksi, olisi se historiallinen mestaruus. Mikään joukkue ei ole englantilaisen jalkapallon historiassa juhlinut neljää peräkkäistä mestaruutta.

– Ihmiset eivät kolmen tasapelin jälkeen enää usko siihen, mutta meistä tuntuu, että pystymme siihen. Tietäen, kuinka haastavaa siitä tulee, sillä mikään muu joukkue ei ole pystynyt siihen.

Valioliiga-historiassa ainoastaan Manchester United on pystynyt Cityn lisäksi voittamaan kolme peräkkäistä mestaruutta. Viime kaudella City oli pahimmillaan kahdeksan pistettä sarjaa johtanutta Arsenalia perässä, mutta juhli siltikin lopulta mestaruutta viiden pisteen turvin. Pieni takamatka ei siis Guardiolaa huoleta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos