Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Valioliigassa kuuden maalin trilleri! – ”Pystyimme tekemään Cityn olon tukalaksi”

Ange Postecoglou, päävalmentaja, Tottenham Hotspur.
AOP

Valioliigassa nähtiin sunnuntaina todellinen jännitysnäytelmä, kun Manchester City sai vieraakseen Tottenham Hotspurin. City oli matkalla arvokkaaseen kotivoittoon, mutta Ange Postecogloun valmentama Spurs nousi lopussa väkisin rinnalle.

Manchester Cityn ja Tottenhamin välisestä kamppailusta ei vauhtia puuttunut.

Vierasjoukkue Tottenham avasi maalihanat vain muutaman minuutin jälkeen, kun Heung-min Son onnistui vastahyökkäyksen päätteeksi.

Avausjaksolla niskan päällä ollut City sai kuitenkin nopean tasoituksen, kun Son ohjasi pelivälineen omaan pömpeliin vain muutamaa minuuttia avausmaalin jälkeen. Tauolle siirryttiin Cityn 2-1 johdossa Phil Fodenin onnistumisen myötä.

Tottenham tuli peliin mukaan Giovani Lo Celson hienolla laukauksella. Citizens nousi jälleen edelle Jack Grealishin toimesta. Pep Guardiolan ryhmän voitto suli kuitenkin viime hetkillä, kun Dejan Kulusevski puski pallon vastustamattomasti Edersonin selän taakse.

– Olimme toisella puoliajalla erinomaisia, Tottenhamin päävalmentaja Ange Postecoglou kertoi seuran verkkosivuilla.

– Roikuimme pelissä mukana ja pystyimme tekemään Cityn olon tukalaksi. Olimme aina vaarallisia päästyämme viimeiselle kolmannekselle.

– Cityn tasoista joukkuetta vastaan ei siunaannu juurikaan tilanteita, varsinkaan täällä (Etihad), joten ne on pystyttävä hyödyntämään. Olen tyytyväinen, että yrityksemme palkittiin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos