Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Valioliigasta pudonneessa seurassa käännetty katseet tulevaisuuteen: ”Me palaamme vielä takaisin”

Leicester City
Pixabay

Leicester City oli yksi päättyneen valioliigakauden suurimmista pettymyksistä. Kaudella 2015-2016 sarjan mestaruutta juhlinut Leicester putosi fanien harmiksi Championshipiin. Seurapomo, Aywatt Srivaddhanaprabha, vakuutteli Kettujen aikovan taistella tiensä takaisin pääsarjatasolle.

Leicester City sai kokea Valioliigan raadollisuuden, kun West Hamista irronnut 2-1 voitto ei riittänyt pelastamaan joukkueen sarjapaikkaa.

Syvällä rämpineen Leicesterin pelaajaryhmä on todennäköisesti kokemassa täysimittaisen remontin putoamisen myötä. On selvää, että James Maddisonin kaltaiset pelaajat haluavat jatkaa uraansa mahdollisimman kirkkaissa parrasvaloissa.

Leicesterin omistajaportaaseen kuuluva Aywatt Srivaddhanaprabha kertoi putoamisen satuttavan, mutta vakuutti seuran nousevan vielä jaloilleen.

– Jaamme kaiken tämän putoamisesta aiheutuneen kivun ja tuskan yhdessä, mutta me palaamme vielä takaisin. Olemme saavuttaneet hienoja asioita ja kokeneet unohtumattomia hetkiä.

– Meitä pidettiin varmoina putoajina (kaudella 2015-2016), mutta voitimme mestaruuden. Kyseessä oli yksi urheiluhistorian upeimmista saavutuksista.

– Vaikka tunnelmat ovat nyt synkät, antaa tämä 13 vuoden mittainen projekti minulle uskoa tulevaan.

– Tämä kausi oli erittäin vaikea, emmekä olleet riittävän hyviä. Meidän on analysoitava tekemistämme tarkasti ja kehitettävä pelaamistamme. On velvollisuutemme jatkaa eteenpäin.

Lähde: BBC

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos