Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Pystyisikö Manchester United taistelemaan mestaruudesta tämän miehen avulla? – ”Minä säästäisin kaikki paukut hänen varalleen”

Old Trafford
Pixabay

Takavuosien Manchester United-kapteeni, Roy Keane, uskoo, että hänen entisellä seurallaan on teoreettiset mahdollisuudet taistella mestaruudesta ensi kaudella. Irlantilaisella on mielessään pelaaja, jonka hän uskoisi vahvistavan ManU:n ryhmää selkeästi.

Valioliiga oli tällä kaudella jälleen kerran Manchester Cityn heiniä. Britteinsaarilla katseita aletaan pikkuhiljaa suuntamaan kohti ensi kautta ja kesän siirtoikkunaa.

Historiansa surkeimman kauden toissa kaudella pelannut Manchester United pesi tällä sesongilla kasvojaan ja ylsi kolmanneksi.

Punaisten Paholaisten entinen keskikentän johtaja, Roy Keane, ei sulje pois entisen seuransa mahdollisuuksia taistella ensi kaudella Valioliigan voitosta.

Haluaisin uskoa, että Unitedilla on saumat haastaa Manchester City, irlantilainen tuumii.

– Kaikki riippuu kuitenkin seuran omistajatilanteesta, uusista rekrytoinneista ja monesta muusta asiasta. On selvää, että heidän on hankittava maailmanluokan kärkipelaaja.

– Unitedilla on teoreettiset mahdollisuudet haastaa City. Se on kuitenkin erittäin vaikeaa, sillä Cityllä on loistava joukkue ja erinomainen päävalmentaja.

– Unitedia tullaan linkittämään useampaan eri pelaajaan, mutta mielestäni heidän tulisi keskittyä Harry Kaneen. Minä laittaisin säästäisin kaikki paukut hänen varalleen. On kuitenkin epätodennäköistä, että Spurs päästää hänet lähtemään.

Lähde: Daily Star

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos