Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

United-lupaukselle omalaatuista hehkutusta: ”Hän näytti Man Cityn pelaajalta”

Kobbie Mainoo, Manchester United.
AOP

Kobbie Mainoo oli yksi kentän hahmoista, kun Manchester United päihitti Evertonin Goodison Parkilla sunnuntaina 3-0 numeroin. Mainoo ei merkkauttanut nimeään maalisarakkeeseen, mutta hoiti oman roolinsa mallikkaasti Unitedin keskikentällä.

Everton pelasi ensimmäisen ottelunsa kärsimänsä pistevähennyksen jälkeen. Sean Dychen valmentaman joukkueen odotettiin pystyvän laittamaan Manchester Unitedin ahtaalle, mutta toisin kävi.

United haki Goodison Parkilta selvän 0-3 voiton ollen ottelun parempi joukkue muutamaa Evertonin hallintajaksoa lukuun ottamatta. Asiantuntijatehtävissä nykyisin työskentelevä Gary Neville, joka edusti omalla peliurallaan pelkästään Unitedia, kehui loistavia otteita Evertonia vastaan esittänyttä Kobbie Mainoota.

– Hän pelasi vakuuttavasti. On syytä muistaa, että hänellä on vielä noin 17 tai 18 pelivuotta jäljellä, joten työnsarkaa riittää. Hän onnistui mahtavasti Goodison Parkilla, jossa vallitsi todella vihamielinen ilmapiiri. Kaikki tiesivät hänen laatunsa ja nyt hän pääsi näyttämään sen.

– Tarkastelen pelaajien otteita vaikeilla hetkillä. Kun United oli vaikeuksissa avausjaksolla, hän pystyi säilyttämään tasonsa. Suurin kehu, jonka voin hänelle antaa, ja tamän sanominen sattuu, on se, että hän näytti Man Cityn pelaajalta.

Lähde: Daily Express

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos