Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Läpimurtokautta pelaava La Liga-komeetta ei haikaile Madridiin: ”Saan täällä valtavasti tukea”

Miguel Gutierrez, Granada.
AOP

Miguel Gutierrez on lyönyt tällä kaudella toden teolla läpi Gironan paidassa. Pitkään Real Madridin palkkalistoilla ollut pelaaja kertoo olevansa onnellinen edustaessaan piskuista katalonialaisseuraa.

La Ligan sarjataulukko on näyttänyt pitkin syksyä ja alkutalvea täysin poikkeukselliselta. Kärkipaikkaa pitkään hallussaan pitänyt Girona putosi tosin toiselle sijalle Real Madridin noustua edelle yhden pisteen turvin.

Ottelun vähemmän pelanneella Gironalla on kuitenkin mahdollisuus palata ykkössijalle voittamalla tänään Athletico Bilbao. Girona lähteekin tulevaan peliin suurena ennakkosuosikkina, sillä joukkueen pelaaminen on toiminut tällä kaudella erittäin mallikkaasti.

Yksi Gironan valovoimaisimmista pelaajista on ollut Miguel Gutierrez, joka jätti vuosi sitten Real Madridin taakseen. Gutierrezin ura ei lähtenyt toivotunlaiseen lentoon Santiago Bernabeulla ja hän edusti pääsääntöisesti seuran B-joukkue Real Madrid Castillaa.

Nuorukaiselta kysyttiin, onko hän tullut katumanpäälle seurasiirtonsa jälkeen.

– En ole. Pelasin pitkään Primeira Divisionissa Castillan paidassa. La Ligan pelitempoon ja suurempaan vastuuseen totuttelu ei ole ollut helppoa, mutta kaikki on sujunut hyvin. Saan täällä valtavasti tukea muulta joukkueelta ja valmennusryhmä tietää vahvuuteni pelaajana.

Lähde: Football Espana

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos