Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Manchester United vetämässä todellista kania hatusta, eikä se ole Antoine Griezmann!

Thomas Muller, Bayern Munchen.
AOP

Manchester Unitedin tiedetään pyrkivän vahvistamaan hyökkäystään tammikuussa aukeavan siirtokunnan aikana. Viimeisten huhujen mukaan Old Traffordilla joudutaan hautamaan toiveet Antoine Griezmannin hankkimisesta. Seuran kerrotaan kääntäneen katseensa toiseen kokeneeseen sotaratsuun.

Manchester United on onnistunut edellisillä kierroksilla raapimaan kelvollisia tuloksia, vaikka joukkueen pelaaminen ei olekaan missään nimessä vakuuttanut. Karmaisevan City-tappion jälkeen United on ottanut täyden pistepotin Fulhamia, Lutonia ja Evertonia vastaan.

Varsinkin Fulhamia ja Lutonia vastaan ManU:n pelaaminen oli pahasti takalukossa ja pisteet irtosivat 1-0 voittojen myötä. Evertonin vieraana Goodison Parkilla United antoi viitteitä paremmasta ottaen komean 3-0 voiton.

Punaiset nousivat voittonsa myötä Valioliigan kuudennelle sijalle neljän pisteen päähän viimeistä UCL-paikkaa hallussaan pitävästä Aston Villasta. Uusille vahvistuksille on Old Traffordilla huutava tarve, jos joukkue haluaa yltää neljän parhaan joukkoon tällä kaudella.

Antoine Griezmannia linkitettiin aiemmin Unitediin, mutta Atletico-tähti vakuutteli julkisesti tyytyväisyyttään elämäänsä Madridissa, joten ManU:n on todennäköisesti suunnattava katseensa toisaalle.

Nyt tutkaan on tarttunut toinen vaihtoehto ja Sports Mole kertoo, että United on kiinnostunut hankkimaan Bayern Münchenin Thomas Müllerin. Saksalaisen sopimus on päättymässä ensi kesällä ja hänen uskotaan olevan avoin maisemanvaihdokselle tammikuun aikana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos