Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Ten Hag katkerana ManUn tappiosta – Rajua tylytystä tuomarille: “Ei mitään tekemistä jalkapallon kanssa

Erik ten Hag
AOP

Manchester Unitedin vaikeudet Mestarien liigassa jatkuivat keskiviikkona, kun punaiset paholaiset hävisivät FC Kööppenhaminalle.

Selvää oli, että Erik ten Hagin valmentamalle Unitedille kelpaisi ainoastaan voitto Kööppenhamissa, mikäli se mielisi pitää jatkohaaveensa Mestarien liigassa hengissä.

Alkuun näyttikin, että vierailija marssii helpohkoon voittoon kun United siirtyi ensimmäisellä jaksolla jo 2-0 johtoon. Marcus Rashfordin ensimmäisen jakson lopulla saama punainen kortti muutti pelin kuitenkin täysin.

Kööpenhamina nousi vielä ennen jakson loppua tasoihin ja lopulta 4-3 voittoon kotikentällään.

United-manageri ten Hag osoitti syyttävän sormensa joukkueensa rajusta kyykkäämisestä ottelun tuomariston suuntaan. Hollantilaismanageri oli tyytymätön moniin tuomariston päätöksiin ja uskoi niiden maksaneen joukkueelleen voiton.

– Älkää viitsikö, ensimmäiset 25 minuuttia hallitsimme peliä ja olimme 2-0 johdossa. Sitten se punainen kortti muutti kaiken. Tietysti se näyttää pahalta kun katsot vain yhtä kuvakulmaa, ten Hag tylytti.

Ten Hag uskoi myös, että kotijoukkueen kahta ensimmäistä maalia ei olisi pitänyt hyväksyä.

– Ensimmäinen oli paitsio, pelaaja oli Andre Onanan edessä. Ja toinen, rangaistuspotku oli todella kova tuomio. Pallo oli kädessä, mutta se oli niin lähellä ja käsi luonnollisessa asennossa.

– Olen hyvin pettynyt tällaisiin päätöksiin. Pelin ei ole koskaan tarkoitus olla tällaista. Tällä ei ole mitään tekemistä jalkapallon kanssa.

United on tappion myötä nyt A-lohkon jumbona ja sen mahdollisuudet jatkon ovat nyt ihmeen varassa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos