Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Steve McManaman hehkuttaa Madridin uutta ihmettä! – ”Osa seuran glamouria”

Real Madrid
Pixabay

Jude Bellinghamin otteet Real Madridin paidassa eivät ole jättäneet ketään kylmäksi. Käsittämättömään maalivireeseen yltynyt englantilainen on lyönyt kaikki ällikällä uudessa työympäristössään. Entinen Madrid-pelaaja, Steve McManaman suitsuttaa maanmiestään.

Birminghamista Borussia Dortmundiin vuonna 2020 siirtyneeseen Jude Bellinghamiin kohdistui jo varhain suuret odotukset. Ura lähti todelliseen nosteeseen Saksassa, jonka jälkeen meno on jatkunut entistä hurjempana Real Madridissa.

Bellingham on mättänyt maaleja käsittämättömällä tahdilla ja ollut useassa ottelussa täysin mahdoton pidettävä vastustajan puolustukselle. Toistaiseksi Bellingham on pelannut Los Blancosin peliasussa 14 ottelua, joiden aikana hän heiluttanut verkkoa 13 kertaa.

Maalitahti tulee todennäköisesti hieman rauhoittumaan kauden mittaan, mutta jo aiemmin korkeat odotukset pelaajaa kohtaan ovat nousseet uusiin sfääreihin.

Madridia omalla pelaajaurallaan edustanut Steve McManaman kertoo oman näkemyksensä Bellinghamin edesottamuksista.

– Real Madridissa pelatessa menestystä on tultava. Se on osa seuran glamouria. Madrid on Euroopan menestynein joukkue, joten hänen on tehtävä oma osansa pokaalien voittamisen eteen.

– Toivon, että 18 vuoden kuluttua, jos Bellingham jää eläkkeelle 38-vuotiaana, voin sanoa, että hän on yksi suurimmista, joita olemme nähneet, koska hän on tehnyt jotain todella erityistä.

– Tällä hetkellä hänellä ei ole paineita. Toivotaan, että hän kehittyy pelaajana Real Madridin ja Englannin paidassa ja hänestä tulee hyvin menestyvä nuori mies.

Lähde: Eurosport

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos