Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Hyviä uutisia! – Liverpoolin tähtipelaajan isä vapautettu!

Luis Manuel Diaz vapautettiin torstaina.
AOP

Liverpool-tähti Luis Diazin isä on vapautettu lähes kaksi viikkoa sen jälkeen, kun Kansallisen vapautusarmeijan (ELN) jäsenet sieppasivat hänet.

Vaimonsa kanssa kaapattu Luis Manuel Diaz vapautettiin torstaina, ja hän on tällä hetkellä YK:n ja katolisen kirkon muodostaman humanitaarisen komission käsissä, lähteet kertovat.

Aseellinen kapinallisryhmä ELN luovutti Diazin oikeusasiamiehen toimiston, YK:n, katolisen kirkon ja Punaisen Ristin delegaation muodostamalle humanitaariselle komitealle.

Diaz kuljetetaan tämän päivän aikana helikopterilla perheensa luokse, joka odottaa häntä malttamattomana kotikaupungissaan La Guajirassa.

Diazin perheen vaikeudet alkoivat 28. lokakuuta, kun moottoripyörillä liikkuneet aseistautuneet miehet pysäyttivät Manuel Diazin ja hänen vaimonsa Cilenis Marulandan ja pakottivat heidät mukaansa.

Cilenis Marulanda vapautettiin tunteja myöhemmin, mutta Manuel Diazin etsinnät jatkuivat torstaihin asti, ennen kuin Kolumbian hallitus sai selville, että juonen takana olivat ELN:n jäsenet.

Kidnappauksesta vastuussa ollut sissiryhmä ilmoitti nopeasti tämän jälkeen haluavansa vapauttaa myös Manuel Diazin, joka puhuu sen puolesta, etteivät he tienneet kyseessä olleen Luis Diazin isä.

Lähde: Goal.com

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos