Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Tähtitoppari löytänyt uuden seuran? – Saksan reissu jäämässä pikavisiitiksi!

Leonardo Bonucci
AOP

Union Berlinissä viime syyskuusta lähtien pelannut Leonardo Bonucci on tuoreiden lähteiden mukaan siirtymässä kohti uusia haasteita. Entinen Juventus-pelaaja ilmoitti aiemmin aikovansa lopettaa peliuransa kuluvan kauden jälkeen.

Juventuksen takalinjoilla Giorgio Chiellinin aisaparina vuosikausia palvellut Leonardo Bonucci on uudessa tilanteessa urallaan.

Yli vuosikymmenen ajan Euroopan parhaimpien keskuspuolustajien joukkoon kuulunut Bonucci on alkanut osoittaa hidastumisen merkkejä, ja miehen ura on kääntynyt laskusuuntaan.

Toissa kaudella Juventuksen kapteenina toimineelle Bonuccille ei nähty enää käyttöä, joten hänet asetettiin Vanhan Rouvan harjoitusvahvuuden ulkopuolelle.

Bonucci ei ollut vielä valmis lyömään nappulakenkiä naulaan, vaan hän ilmoitti tästä huolimatta jatkavansa uraansa kauden loppuun asti.

Miehen tähtäimessä on todennäköisesti kesällä pelattavat EM-kilpailut, jonka myötä säännöllistä peliaikaa oli saatava. Bonucci siirtyi kesäkuuhun asti ulottuvalla sopimuksella Union Berliniin, mutta viimeisten tietojen mukaan hänen matkansa on jälleen jatkumassa.

Siirtoguru Fabrizio Romano kertoo, että Bonuccin pelit ovat jatkumassa turkkilaisseura Fenerbachessa. Romano kirjoittaa, että Union Berlin ja Bonucci ovat päättäneet yhteistuumin purkaa pelaajan sopimuksen. Italialaisen uskotaan matkaavan Turkkiin keskiviikon aikana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos