Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Roy Keanelta pyyhkeitä United-hyökkääjälle: ”Hänen tulisi unohtaa kaikki ylimääräinen”

Rasmus Hojlund, Manchester United.
AOP

Wigan ei pystynyt venymään yllätykseen maanantaisessa FA Cupin kamppailussa Manchester Unitedia vastaan. ManU marssi seuraavalle kierrokselle 2-0 voittonsa turvin, mutta joukkueen esitys jäi silti todella kauas parhaasta.

FA Cupissa pelattiin maanantaina mielenkiintoinen kohtaaminen, jossa Wigan Athletic ja Manchester United ottivat toisistaan mittaa. Wiganin mahdollisuudet jäivät pelin aikana vähiin ManU:n heiluttaessa tahtipuikkoa mielensä mukaan.

Erik ten Hagin miehistö otti lopulta 2-0 voiton Diogo Dalotin ja Bruno Fernandesin maaleilla, mutta joukkueella oli paikkoja suurinumeroisempaankin voittoon.

Yhtenä epäonnensoturina hääri Rasmus Hojlund, joka missasi useamman laadukkaan maalintekopaikan. Tanskalaishyökkääjän ruuti on ollut tällä kaudella märkää, ja hän on tehnyt toistaiseksi vain yhden maalin Valioliigassa.

Omalla peliurallaan Unitedia edustanut Roy Keane oli kaikkea muuta kuin tyytyväinen Hojlundin esitykseen.

– Minä olisin kiehumispisteessä hänen kanssaan. He hukkaavat tilaisuuksiaan samalla tavalla kuin Valioliigassa, eivätkä ole tarvittavan tehokkaita.

– Hyökkääjistä puhuttaessa, voimme aina puhua onnesta, mutta hänellä (Hojlund) oli useampi iso tilaisuus. Hänen tulisi unohtaa kaikki ylimääräinen ja iskeä palloa pussiin.

Lähde: Eurosport

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos