Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: Barca joutumassa hautaamaan toiveet Girona-tähden hankinnasta!

Aleix Garcia, Girona.
AOP

Kuten hyvin tiedetään, FC Barcelona on ollut pidemmän aikaa uusien keskikenttäpelaajien kintereillä. Tuoreiden huhujen mukaan joukkue joutuu kuitenkin unohtamaan yhden vaihtoehdon, sillä Gironan Aleix Garcian ulosostohinta on osoittautumassa liian korkeaksi.

Xavi Hernandezin käskyttämä FC Barcelona on etsinyt uutta keskikenttäpelaajaa käytännössä Sergio Busquetsin lähdön jälkeen. Blaugranalla on riveissään Frenkie de Jongin, Oriol Romeun ja Ilkay Gundoganin kaltaisia pelaajia, mutta kukaan ei ole toistaiseksi pystynyt täyttämään Busquetsilta jääneitä valtavia saappaita.

Barca onkin pitänyt silmänsä avoinna uusien hankintojen varalta ja joukkueeseen on linkitetty toinen toistaan nimekkäämpiä pelimiehiä. Median mukaan yhtenä vaihtoehtona on pidetty Gironassa loistavaa jälkeä tehnyttä Aleix Garciaa. Sensaatiomaista kautta pelaava Garcia on ollut yksi Gironan menestyksen takuumiehistä ja joukkueen suurimmista onnistujista.

Football Espanan saamien tietojen mukaan hänen hintalappunsa on kuitenkin sen verran korkea, että Barcelona on joutumassa suuntaamaan katseensa muualle. Gironan tähden sopimukseen on tiettävästi kirjattu 20 miljoonan euron arvoinen ulososto-optio, joka todennäköisesti romuttaa Barcelonan haaveet hänet hankkimisestaan tammikuun siirtoikkunan puitteissa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos