Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Shokkisiirto lähellä! – Valioliigatähti matkalla rapakon taakse!

Hugo Lloris
AOP

Hugo Lloris’n tulevaisuudelle on saatu varmuus, ainakin mikäli lähteitä on uskominen. Hiljattain kantautuneiden uutisten mukaan kokenut ranskalainen on siirtymässä MLS:sä pelaavan Los Angeles FC:n vahvuuteen.

Ranskan maajoukkueen ja Tottenham Hotspurin pitkäaikainen ykkösmaalivahti Hugo Lloris ei ole pelannut tällä kaudella vielä minuuttiakaan. Tottenham Hotspur Stadiumille vuonna 2012 saapunut Lloris on joutunut totuttelemaan penkkimiehen rooliin Guglielmo Vicarion ollessa pelaava maalivahti.

Kaiken mahdollisen urallaan nähnyt ranskalainen on joutunut totuttelemaan uuteen tilanteeseen, mutta hänen on kerrottu janoavan peliaikaa. Miehen on uskottu olevan siirtymään muualle säännöllisen peliajan perässä ja esiin on noussut useita mahdollisia ottajia.

Llorisin on raportoitu haluavan kokeilla siipiään MLS:ssä ja tuoreiden tietojen mukaan rapakon takaa on löytynyt uusi työnantaja.

Siirtoasiantuntija Fabrizio Romano kirjoittaa, että Tottenham ja Los Angeles FC ovat päässeet suullisesti sopuun Llorisin pelioikeuksista. Ranskalaisen on määrä siirtyä LAFC:n paitaan vuoden mittaisella kontrahdilla, johon kuuluu mahdollinen optio lisäkausista.

Romanon mukaan kaikki on enää viimeistelyä vaille valmista. Näin ollen Lloris’n 11 vuotinen ura Pohjois-Lontoossa on tulossa päätökseensä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos