Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Ciao Brazil! – Ancelotti jatkaa Real Madridin päävalmentajana!

Carlo Ancelotti
AOP

Yksi jalkapallomaailman polttavimmista puheenaiheista on ollut Carlo Ancelottin jatko. Kaiken mittavalla valmennusurallaan nähnyt italialainen on ollut valtavan huhumyllyn kohteena ja hänen on uskottu siirtyvän Brasilian maajoukkueen valmentajaksi. Nyt huhuille tuli kuitenkin stoppi.

Brasilian maajoukkueeseen kohdistui valtavat odotukset ennen viime vuonna pelattuja Qatarin MM-kilpailuja. Canarinho matkasi Lähi-Itään erittäin nimivahvalla ryhmällä ja maan odotettiin palaavan mitalikantaan pitkän tauon jälkeen.

Viisinkertainen maailmanmestari joutui pettymään karvaasti, kun Kroatia osoittautui vahvemmaksi puolivälierissä. Tappioon päättyi myös pitkään Brasilian päävalmentajana toimineen Titen työsopimus. Tehtävään nimettiin Fluminensea valmentava Fernando Diniz, mutta hänen kohdallaan kyseessä on väliaikainen pesti.

Real Madridin käskyttäjä Carlo Ancelottin uskottiin aiemmin olevan matkalla Brasilian seuraavaksi päävalmentajaksi, mutta Real Madridin perjantaina julkaisema lausunto katkaisi huhuilta siivet.

– Real Madrid C.F ja Carlo Ancelotti ovat päässeet yhteisymmärrykseen yhteistyön jatkamisesta 30.6.2026 saakka. Viiden Real Madridissa viettämänsä vuoden aikana Ancelotti on voittanut kymmenen pokaalia: 2 Mestarien liigaa, 2 FIFA Club World Cupia, kaksi UEFA Super Cupia, yhden Espanjan mestaruuden, kaksi Kuninkaan cupia sekä yhden Espanjan Super Cupin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos