Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Serie A:n jättiseura lyömässä rahaa pöytään! – Luopuuko Bologna talismaanistaan?

Lewis Ferguson
AOP

Juventuksen ympärillä kuohuu. Kentällä peli kulkee tällä hetkellä mallikkaasti, mutta kulisseissa tilanne on erilainen. Italian mahtiseura on kohdannut viime aikoina runsaasti vastoinkäymisiä, jonka myötä pelaajistoon on odotettavissa muutoksia.

Koko Italiaa ravistelleen sopupeliskandaalin seuraukset tuntuivat vahvasti Torinossa, ja kärsitty pistevähennys pudotti Juventuksen europelien ulkopuolelle.

Myös yksittäisten pelaajien kohdalla on riittänyt vähemmän positiivisia tapahtumia.

Paul Pogban dopingnäytteestä löydettiin testosteronia, jonka myötä ranskalaisella saattaa olla edessään jopa neljän vuoden pelikielto. Nicolo Fagiolille mätkäistiin puolestaan seitsemän kuukauden mittainen panna vedonlyöntirikkomusten takia. Adrien Rabiot on vaikuttanut tyytymättömältä ja Les Bleus-tähden tulevaisuus Allianz Stadiumilla näyttää todella epävarmalta.

Kaikki kolme edellämainittua ovat keskikenttäpelaajia, joten on selvää, mille sektorille raitapaidat kaipaavat vahvistuksia. Taloudellisten ongelmien takia Juve tuskin pystyy kokoamaan kasaan valtavaa siirtokassaa ensi vuoden siirtomarkkinoita varten. Käytössä oleva budjetti asettaa tietyt rajat, joiden puitteissa mahdolliset hankinnat on pystyttävä suorittamaan.

Bolognassa säkenöiviä otteita esittänyt Lewis Ferguson on lähteiden perusteella herättänyt Bianconerin pelaajatarkkailijoiden huomion. Skotlantilainen pelaa toista kauttaan Italiassa ja on nostanut valtavasti profiiliaan viime aikoina. Miehen markkina-arvo on Transfermarktin mukaan 12 miljoonaa euroa, ja kyseinen summa tuskin aiheuttaisi ylitsepääsemättömiä esteitä Vanhan Rouvan kukkarolle.

Lähde: The Cult of Calcio

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos