Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Huh mitä draamaa Lontoon derbyssä! – Viisi hylättyä maalia, punaisia kortteja ja jälleen VAR-draamaa

Lontoon derbystä ei tapahtumia uupunut
AOP

Draamaa ei todellakaan puuttunut, kun Tottenham ja Chelsea ottivat maanantai-iltana Valioliigassa yhteen Lontoon derbyssä. Vähintäänkin päätön ottelu päättyi lopulta vierailija Chelsean 1-4 voittoon.

Tottenham kärsi siis kauden ensimmäisen tappionsa Valioliigassa. Pelin loppulukemat eivät kuitenkaan kerro ihan rehellistä kuvaa illan ottelusta, missä nähtiin useampi punainen kortti, peräti viisi hylättyä maalia sekä jälleen VAR-draamaa.

Tottenham siirtyi ottelussa johtoon jo kuudennella peliminuutilla ja oli lähellä tuplata johtonsa vartin kohdalla. Son Heung-minin osuma hylättiin kuitenkin VAR-tarkastelun jälkeen paitsiona.

Tämän jälkeen homma alkoikin hajota käsiin. Spursin iltapuhde vaikeni huomattavasti noin puolen tunnin pelin kohdalla, kun Cristian Romero ajettiin, jälleen VAR-tarkastelun jälkeen, suoralla punaisella ulos ja Chelsea pääsi iskemään ottelun rangaistuspotkusta tasoihin.

Toisella puoliajalla lähes koominen Spursin ilta sai lisää synkkiä pilkiä. James Maddison sekä Micky van de Ven joutuivat jättämään kentän loukkaantumisten vuoksi ja Destiny Udogie lensi suihkuun toisen keltaisen myötä.

Yhdeksällä taistellut Spurs taipui lopulta tylyin lukemin, mutta ansaitsi esityksestään aplodit kotiyleisöltä. Ange Postecoglou oli pelaajiensa taistelutahtoon tyytyväinen. Kreikkalais-australialainen valmentaja hyväksyi myös tuomariston päätökset mukisematta, vaikka myönsikin lukuisten VAR-tarkastelun sekoittaneen peliä.

– Tuomarin päätökset on hyväksyttävä. Minä kasvoin niin. Peli on kuitenkin kehittymässä suuntaan, jossa tuomarin valta on häviämässä. Heillä ei tule olemaan enää vaikutusvaltaa, Postecoglou kommentoi Valioliiga.comin mukaan.

– Päätös on aina päätös. Olen kokenut 26 vuoden aikana paljon huonoja tuomaripäätöksiä. Jotkut päätökset ovat myös menneet edukseni.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos