Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Brasilia nimesi joukkueensa tuleviin MM-karsintaotteluihin – Mukana todellinen yllätys!

Endrick
AOP

Brasilian maajoukkue on nimetty seuraaviin MM-karsintaotteluihin. Pelaajalistalta löytyy odotetunlaista loistoa, mutta mukana on myös hieman tuntemattomampia nimiä. Yksi tällainen on ensi vuonna Real Madridiin siirtyvä Endrick.

Brasilian maajoukkue pelaa tulevalla maaottelutauolla kaksi todella haastavaa ottelua. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettuu Kolumbia, jonka jälkeen Fernando Dinizin miehistö kohtaa hallitsevan maailmanmestarin Argentiinan.

Brasilian päävalmentaja, Fernando Diniz, joka juhli viikonloppuna Copa Libertadoresin voittoa Fluminesen peräsimessä, nimesi odotetusti kivikovan ryhmän tuleviin peleihin. Listalta löytyy todellista tähtiloistoa, mutta moni ei osannut odottaa Palmeirasia edustavan Endrickin olevan mukana.

A-maajoukkuedebyyttinsä tekevä Endrick on noussut yhdeksi kotimaansa puhutuimmista pelaajista vain 17-vuoden ikäisenä. Hyökkääjään kohdistuu suuret paineet, mutta hänen ei uskottu olevan valmis nousemaan miesten maajoukkueeseen.

Brasiliaa luotsaava Diniz otti kantaa Endrickin valintaan Fabrizio Romanon mukaan seuraavalla tavalla:

– Endrickillä on mahdollisuudet kehittyä yhdeksi maailman parhaista pelaajista. Tämä on palkinto hänelle, mutta samalla myös silmäys tulevaisuuteen. Vuonna 2006 syntynyt poika on pystynyt kiinnittämään huomioni.

Endrick jättää kotimaansa taakseen ensi vuonna ja siirtyy Real Madridin paitaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos