Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Citylle kovan luokan vahvistus! – ”Hänen on ymmärrettävä, miten paljon häntä rakastetaan”

Kevin De Bruyne
AOP

Manchester City sai hiljattain toivottuja uutisia sairastuvalta, kun Kevin De Bruyne palasi jälleen taivaansinisten vahvuuteen. Mies oli välittömästi elementissään sunnutaina, kun City kukisti Huddersfieldin FA Cupissa.

Hallitseva Valioliigan mestari Manchester City sai todella kovan luokan vahvistuksen lasaretin puolelta, kun Kevin De Bruyne palasi jälleen joukkueen vahvuuteen.

Belgialainen, joka kärsi reisivammasta jo viime keväänä pelatussa Mestarien liigan finaalissa, loukkaantui valioliigakauden avauskierroksella. De Bruynella oli edessään leikkaus, joka vaati pitkän, viiden kuukauden mittaisen toipumisjakson.

Mies näytti kuitenkin välittömästi tasonsa päästyään tauon jälkeen kentälle sunnuntaisessa FA Cupin ottelussa Huddersfieldiä vastaan. De Bruyne teki esityön Jeremy Dokun osumaan, jonka myötä Citizens pääsi juhlimaan jatkopaikkaa 5-0 voiton myötä.

Cityn manageri Pep Guardiola oli ottelun jälkeen haltioissaan De Bruynen paluusta.

– Kevinin on ymmärrettävä, miten paljon häntä rakastetaan. Hän on ilmiömäinen. Hän tulee aina olemaan yksi kaikkein rakastetuimmista pelaajista täällä, siihen asti kunnes hän päättää lähteä tai lopettaa uransa.

– Olemme erittäin iloisia hänen puolestaan. Hänen kohdallaan on nyt tärkeää saada alle riittävästi harjoituksia.

Lähde: Eurosport

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos