Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Pystyykö ten Hag välttämään edeltäjiensä kohtalon? – ManU-valmentaja myönsi karun tilanteen

Erik ten Hag ei yritä kaunistella Manchester Unitedin surkeaa alkukautta
AOP

Manchester Unitedin synkkä alkukausi sai vieläkin synkempää jatkoa tiistaina.

Upean viime kauden jälkeen ja kesän huippuhankintojen myötä Manchester United lähti uuteen kauteen kovin odotuksin. Erik ten Hagin ryhmän kohdalla väläyteltiin jopa mestaruustaistoa ennen kauden alkua. Mestaruustaistosta United on kuitenkin pudonnut nopeasti kauas, eikä kausi ole alkanut lainkaan toivotulla tavalla.

Seitsemän ottelun jälkeen United on Valioliigassa vasta kymmenentenä yhdeksällä pisteellä. Pistepottia huolestuttavampaa on kuitenkin punaisten peliesitykset, joista on käynyt hyvin selväksi, ettei joukkue ole lähelläkään mestaruustaistotasoa.

United-manageri ten Hag ei joukkueen surkeaa alkukautta kaunistellut vaan myönsi nykyiset vaikeudet.

– Kauden alkumme ei ole ollut riittävän hyvä. Vaikka siihen on omat syynsä, emme yritä piiloutua niiden taakse, ten Hag myönsi.

– Tämä ei ole meitä. Tiedämme, että pystymme parempaan.

Tiistaina joukkue otti nolosti takkiin Mestarien liigassa Galatasaraylta ja hävisi kotikentällään 2-3. Ten Hagin joukko istuu nyt Mestarien liigan A-lohkon jumbona ja pistetaulukko näyttää pyöreää nollaa.

Trendi Unitedilla on viime vuosina ollut melko selkeä: heikkojen tulosten jatkuessa, manageri pihalle ja uutta tilalle. Sen ovat kokeneet muun muassa Ole Gunnar Solskjaer ja Jose Mourinho. Moni povaakin ten Hagille samaa kohtaloa ellei hollantilainen saa kelkkaa käännettyä ja nopeasti.

– Meidän tehtävämme on nyt kääntää onnemme. Se, mitä seuraavaksi tapahtuu, riippuu meistä eikä kenestäkään muusta, ten Hag totesi.

– Olemme todella vaikeassa tilanteessa, mutta nousemme sieltä yhdessä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos