Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Suomalaistähti huudatti kotiyleisöä MLS:ssä! – Huippuonnistuminen tärkeään paikkaan

Lassi Lappalainen iski tärkeän tasoitusosuman Montrealille MLS:ssä
AOP

Huuhkajistakin tuttu Lassi Lappalainen iski Montreal CF:n paidassa tärkeän osuman keskiviikkona Pohjois-Amerikan jalkapalloliiga MLS:ssä.

MLS:n pudotuspelipaikasta taisteleva Montreal otti tärkeän tasuripisteen Houston Dynamoa vastaan torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Montrealin tähdeksi nousi Suomen Lassi Lappalainen, joka iski joukkueensa tasoitusosuman ottelun lisäajalla.

Noin vartti ennen ottelun loppua vaihdosta sisään tullut Lappalainen sai pallon Montrealin kulmapotkussa ja laukoi sen kuudentoista tuntumasta upeasti verkkoon.

25-vuotias Lappalainen on iskenyt MLS:ssä tällä kaudella kaksi maalia ja antanut neljä maalisyöttöä. Keskiviikkoinen osuma oli suomalaisen joukkueelle kuitenkin erityisen arvokas, sillä Montreal taistelee vimmatusti vielä paikasta MLS:n pudotuspeleihin.

Suoraa paikkaa pudotuspeleihin se ei enää voi saavuttaa, mutta joukkueella on vielä mahdollisuudet päästä mukaan pudotuspelikarsintojen kautta. Montrealin takana sarjataulukossa on kuitenkin tiukka nippu joukkueita vain parin pisteen sisällä, joten jokainen on piste on tässä vaiheessa arvokas.

Mukana pudotuspelitaistossa on nippu muitakin suomalaisia. Teemu Pukin Minnesota United hävisi Los Angelesille 1-5, mutta taistelee vielä karsintapaikasta pudotuspeleihin. Jere Urosen Charlotte FC vahvisti asemiaan 3-0 voitolla Torontosta ja hiillostaa kahden pisteen päässä Lappalaisen Montrealista.

Robert Taylorin Inter Miamin haaveet pudotuspeleistä ovat puolestaan hiljalleen hiipuneet lähes olemattomiin. Ilman supertähteään Lionel Messiä pelannut joukkue otti 4-1 takkiin Chicago Fireltä.

Katso video Lappalaisen osumasta alta. Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

Lähde: Huuhkajat

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos