Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Chelsean leirissä masentuneet tunnelmat: ”Olen pettynyt tapaan, jolla aloitimme pelin”

Mauricio Pochettino, päävalmentaja, Chelsea.
AOP

Chelsea joutui taipumaan Valioliigan keskiviikon huippuottelussa, kun Manchester United nappasi voiton 2-1 lukemien myötä. Lontoolaisjoukkueen päävalmentaja Mauricio Pochettino ei ollut kovinkaan tyytyväinen näkemäänsä, mutta näki sinisten pelaamisessa myös hyviä elementtejä.

Manchester United oli vakuuttavassa vireessä keskiviikon valioliigakierroksella. Erik ten Hagin valmentamat punapaidat ovat olleet yksi syyskauden suurimmista kriisipesäkkeistä, mutta keskiviikon peli antoi viitteitä paremmasta.

Kotonaan Old Traffordilla pelannut ManU kellisti vieraaksi saapuneen Chelsean 2-1 numeroin Scott McTominayn vastattua kotijoukkueen molemmista maaleista. Chelsealle ei jäänyt ottelusta juurikaan jossiteltavaa Unitedin ollessa parempi jokaisella osa-alueella.

Lontoolaisten käskyttäjä Mauricio Pochettino antoi oman arvionsa ottelun kulusta.

– Olen pettynyt tapaan, jolla aloitimme pelin. He (United) aloittivat vahvemmin ja heillä riitti energiaa. Emme löytäneet keinoja vastata siihen. He olivat parempia, eikä meillä ole juurikaan seliteltävää, Pochettino tuumi 90minin mukaan.

– Pystyimme luomaan riittävästi paikkoja, jotta olisimme saaneet tästä pelistä jotain. Emme olleet riittävän tehokkaita ja meiltä puuttui aggressiivisuutta.

Chelsea jatkaa tappionsa myötä Valioliigan kymmenennellä sijalla. ManU on kirjoitushetkellä kuudentena tasapisteissä pykälää ylempänä majailevan Tottenhamin kanssa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos