Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU:n ex-manageri paljastaa, miksi Ronaldon paluu epäonnistui: ”Osoittautui vääräksi valinnaksi”

Cristiano Ronaldo
AOP

Cristiano Ronaldo palasi Manchester Unitediin kaksi vuotta sitten valtavien odotusten saattelemana. Kuten hyvin tiedetään, tuhkimotarina ei saanut ManU-fanien toivomaa loppua. Unitedin entinen manageri, Ole Gunnar Solskjær kertoo, missä kohtaa kaikki meni pieleen.

Kaksi United-legendaa kohtasivat toistamiseen Old Traffordilla vuonna 2021, kun Cristiano Ronaldo siirtyi Juventuksesta Ole Gunnar Solskjærin valmentamaan Manchester Unitediin.

Kaikki näytti lupaavalta Ronaldon saapumisen jälkeen, mutta pikkuhiljaa joukkueen esitysten taso alkoi laskea. Ensin sai lähteä Solskjær ja seuraavalla kaudella Ronaldo seurasi perässä kuuluisan kohuhaastattelunsa jälkeen.

Norjalaismanageri ottaa kertoo 90minille, missä kohtaa joukkueen taso alkoi laskea.

– Olimme Valioliigan kärkipaikalla syyskuussa 2021, kun Ronaldo, Jadon Sancho ja Raphael Varane saapuivat. Vahvistuimme merkittävästi näiden kolmen pelaajan ansiosta ja sen piti olla yksi askel kohti mestaruutta. Valitettavasti niin ei kuitenkaan käynyt.

– Se (Ronaldon hankinta) oli vaihtoehto, josta oli todella vaikea kieltäytyä. Päätimme tarttua siihen, mutta lopulta se osoittautui vääräksi valinnaksi.

– Aluksi kaikki tuntui oikealta ja Old Trafford tärisi liitoksissaan Newcastle-ottelussa (Ronaldo teki kaksi maalia). Hän oli edelleen yksi maailman parhaista maalintekijöistä.

– Kaikki alkoi kuitenkin mennä pieleen, kun meillä oli kova ottelurupeama edessämme, jonka aikana kohtasimme Manchester Cityn, Liverpoolin, Tottenhamin ja Leicesterin. Sen lisäksi pelasimme Chelseaa ja Arsenalia vastaan. Alamäki alkoi Aston Villaa vastaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos