Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Romalle arvokas voitto – Mourinho kritisoi loukkaantunutta tähteään: ”On vaikea ymmärtää…”

Jose Mourinho
AOP

AS Roma joutui todella tiukoille Eurooppa-liigan avauskierroksella Sheriff Tiraspolin vieraana. Italialaiset nappasivat lopulta kolme pistettä, joiden arvoa kuitenkin laski Renato Sanchesin loukkaantuminen. Jose Mourinho ei ymmärrettävästi ollut tilanteesta mielissään.

Eurooppa-liigan kausi 2022-2023 pyörähti käyntiin torstaina. Luvassa oli liuta mielenkiintoisia otteluita, kuten Sheriff Tiraspolin ja AS Roman välinen mittelö. Tiraspol, joka on pystynyt hyviin tuloksiin viime vuosina kotikentällään, tarjosi italialaisille kovan vastuksen, mutta joutui lopulta taipumaan 1-2 tappioon.

Roma otti ohjakset käsiinsä heti pelin avaushetkillä ja siirtyi ensimmäisellä puoliajalla johtoon Leandro Paredesin osumalla. Tiraspol tuli toisella jaksolla tasoihin Cristian Tovarin maalilla, mutta Romelu Lukaku sinetöi loppulukemat reilun tunnin pelin jälkeen.

Romalle maistuvat kolme pistettä, joihin toimitsijakiellossa ollut Jose Mourinho on varmasti tyytyväinen. Voiton arvoa kuitenkin himmensi Renato Sanchesin loukkaantuminen. Lukemattomista vammoista kärsinyt portugalilainen oli pakotettu tulemaan vaihtoon ennen puolen tunnin täyttymistä.

Mourinho ei säästellyt Fabrizio Romanon mukaan sanojaan kommentoidessaan pelaajan loukkaantumisherkkyyttä.

– Hänen kohdallaan riittää aina epäilyksiä. On vaikea ymmärtää, miksi hän on aina loukkaantuneena. Bayern, PSG ja nyt myös me olemme ymmällämme. Hän pelasi sunnuntaina 45 minuuttia, lepäsi kolme päivää ja loukkaantui 27. minuutin kohdalla.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos