Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU-tähdelle murskakritiikkiä! – ”Tuollainen käytös ei ole joukkueen etujen mukaista”

Marcus Rashford, Manchester United.
AOP

Newcastle päihitti Manchester Unitedin 1-0 lukemin St. James’ Parkilla lauantaina. Omalla peliurallaan ManU:a edustanut Paul Scholes lyttäsi vieraiden esityksen maanrakoon.

Valioliigassa pelattiin odotettu kohtaaminen, kun Newcastle isännöi Manchester Unitedia. Näiden kahden joukkueen välillä on nähty viime vuosina useita viihdyttäviä ja tiukkoja kamppailuja.

Tällä kertaa Newcastle oli selkeästi edellä jokaisella osa-alueella ja vain joukkueen heikko viimeistely säästi ManU:n selvemmältä tappiolta. Anthony Gordonin toisella puoliajalla syntynyt osuma jäi lopulta pelin ainokaiseksi.

ManU:n entinen pelaaja, nykyisin asiantuntijatehtävissä työskentelevä Paul Scholes ei ollut tyytyväinen vanhan seuransa pelaamiseen.

– Tämä oli hirveä ottelu. Tällä hetkellä United on huono joukkue. Heidän viimeaikaiset tuloksensa ovat harhaanjohtavia. Joukkueessa on liikaa laiskoja pelaajia, siitä ei pääse mihinkään. Tällaisilla stadioneilla pelatessa on ensimmäiseksi tehtävä kovasti töitä. Voit nähdä ilon, joka paistaa Newcastlen pelaajien kasvoilta heidän paiskiessaan hommia molempiin suuntiin.

Scholes kritisoi erityisesti Marcus Rashfordia, joka oli silminnähden pettynyt tullessaan kutsutuksi vaihtoon.

– Miksi hän luuli, että hänen pitäisi jatkaa kentällä? Mielestäni tuollainen käytös ei ole joukkueen etujen mukaista, Scholes tuumi Daily Mailin mukaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos