Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Manchester City-hyökkääjän jatko vaakalaudalla? – ”Ilmassa ei ole mitään kielteistä”

Jack Grealish, Manchester City.
AOP

Manchester Cityn englantilaishyökkääjä Jack Grealish on joutunut kuluttamaan tällä kaudella vaihtopenkkiä. Viime kaudella suuressa roolissa ollut pelaaja on pudonnut taivaansinisten nokkimisjärjestyksessä Jeremy Dokun taakse.

Manchester Cityn pelaaminen on kulkenut tälläkin kaudella vakuuttavasti. Paria vahinkoa lukuun ottamatta joukkue on jyrännyt voitosta voittoon ja Citizens on kenties tämän hetken kuumin mestarisuosikki.

Cityllä on tänään edessään tärkeä ottelu Tottenham Hotpspuria vastaan. Spurs pyrkii palaamaan voittokantaan kolmen peräkkäisen tappion jälkeen. City lähtee kotipeliinsä ennakkosuosikkina, mutta ottelusta on lupa odottaa viihdyttävää ja maalirikasta näytöstä.

Jeremy Doku, joka saapui Etihadille kesällä Rennesistä, on ottanut nopeasti paikkansa taivaansinisten avauskokoonpanossa. Dokun uskotaan aloittavan myös Tottenhamia vastaan.

Dokun hyvän vireen myötä Jack Grealish on jäänyt marginaaliselle vastuulle Pep Guardiolan ryhmässä. Grealishin on uskottu olevan turhautunut tilanteeseen ja haaveilevan seurasiirrosta.

Asiantuntija Fabrizio Romano kuitenkin vakuuttelee, että englantilainen on jatkamassa nykyisen työnantajansa alaisuudessa.

– Ilmassa ei ole mitään kielteistä koskien Jack Grealishin asemaa Man Cityssä. Hän on sitoutunut joukkueeseen ja on osa seuran tulevaisuudensuunnitelmia.

Lähde: CaughtOffside

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos