Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU-pakin jatko sittenkin auki? – ”Tuo on enemmän kuin, mitä minä olen kuullut”

Victor Lindelöf
AOP

Manchester Unitedin monivuotinen keskuspuolustaja, Victor Lindelöf pelaa sopimuksensa viimeistä kautta Red Devilsin nutussa. Ruotsalaistopparin jatkosta ei ole vielä varmuutta, mutta miehen omien sanojen mukaan jatko Old Traffordilla näyttää todennäköiseltä.

Victor Lindelöf siirtyi aikoinaan Zlatan Ibrahimovicin suosituksesta Manchester Unitedin väreihin. Ruotsin maajoukkuepuolustaja oli esittänyt vakuuttavia otteita Benfican alakerrassa, mutta Valioliigaan totuttelu vaati aikansa.

Alun sopeutumisvaiheen jälkeen Lindelöf sai aimo annoksen lisää varmuutta otteisiinsa ja kuului vuosien ajan Punaisten Paholaisten aloittavaan kokoonpanoon. Asema on kuitenkin muuttunut viime vuosina, sillä Raphaël Varanen ja Lisandro Martinezin hankintojen myötä ruotsalainen on jäänyt aiempaa pienemmälle vastuulle.

Lindelöfin sopimus ManU:n kanssa on päättymässä ensi vuoden kesällä. Miehen diiliin on kirjattu jatko-optio, jonka United on raportoidusti käyttänyt. Lindelöf kiistää väitteet, mutta myöntää, että jatkaminen on hänen toiveissaan.

– Tuo (option käyttäminen) on enemmän kuin, mitä minä olen kuullut. Sopimuksessani on silti jatkopykälä, joka täytyy aktivoida ennen tiettyä päivämäärää. Tämä on seura, jonka paidassa rakastan pelata ja perheeni viihtyy täällä loistavasti.

Lähde: 90min

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos