Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Old Traffordilla suunnitellaan todellista jättihankintaa! – Lontoolaisseuran komeetta tähtäimessä

Old Trafford
Pixabay

Manchester Unitedin uutisoidaan metsästävän uutta keskuspuolustajaa tammikuun siirtoikkunaa silmällä pitäen. Esiin on viime päivinä noussut Crystal Palacessa vakuuttavia otteita esittäneen Marc Guehin nimi.

Erik ten Hagin luotsaaman Manchester Unitedin pelaaminen on jättänyt alkukaudella paljon toivomisen varaa. Osittain tämä selittyy joukkueen pitkällä loukkaantumislistalla, sillä sivussa on ollut liuta tärkeitä avauskokoonpanon pelaajia.

Viime kaudella yhden Valioliigan varmimmista topparipareista muodostanut Raphaël Varane ja Lisandro Martinez ovat kumpikin kärsineet vaikeista vammoista. Tilannetta ei ole helpottanut myöskään Luke Shaw’n loukkaantuminen, sillä kokenut englantilainen pystyy operoimaan myös puolustuksen sydämessä.

ManU:n kerrotaan harkitsevan vakavasti uuden keskuspuolustajan hankintaa, kun siirtoikkuna jälleen aukeaa tammikuussa. Joukkueeseen on linkitetty viime päivinä useita mielenkiintoisia nimiä, joista yksi on Crystal Palacessa pelaava Marc Guehi.

23-vuotias brittipuolustaja on pelannut Selhurst Parkilla kahden vuoden ajan nostaen koko ajan profiiliaan. Guehille ei aikoinaan löydetty käyttöä Chelseassa, mutta Palacen paidassa vastuuta on irronnut mukavasti.

Norsunluurannikolla syntynyt Guehi valitsi aikoinaan Englannin maajoukkueen ja on ehtinyt pelata Kolmen Leijonan paidassa 6 ottelua.

Lähde: Football Insider

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos