Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Onko Riven aika ohi? – Futisfanit vaativat muutosta: “Kanerva pihalle!”

Markku Kanervalle vaaditaan eroa
AOP

Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajien toiveet EM-karsinnoista suoraan ensi kesän EM-kisoihin pääsystä valuivat lopullisesti viemäristä alas tiistaisen Kazakstan-tappion myötä. Suomella on vielä mahdollisuudet edetä kisoihin Kansojen liigan lisäkarsintojen kautta, mutta varsinaisissa karsinnoissa toivo on menetetty.

Markku Kanervan luotsaaman joukkueen esitykset karsinnoissa eivät ole vakuuttaneet futiskansaa ja Huuhkajat ovatkin hävinneet kolme viimeisintä karsintaotteluaan.

Loistavasti kevättalvella startanneet karsinnat etenivät toivotulla tavalla ja suunnitelman mukaisesti aina viime viikolle saakka, kunnes Huuhkajat otti todella heikolla esityksellä 3-0 takkiin elintärkeässä ottelussa Sloveniaa vastaan. Tätä ennen Suomi taipui Tanskalle kotinurmellaan. Viimeisimpänä Kazakstan korjasi pisteet talteen tiistaina Olympiastadionilla.

Karsintojen pettymyksen myötä monet fanit peräänkuuluttavat nyt muutosta. Monen mielestä nyt on aika valmentajanvaihdokselle.

– Aivan p*ska matsi, Kanerva pihalle!, eräs fani tylytti viestipalvelu X:ssä.

Maajoukkueen peräsimessä vuodesta 2016 saakka ollut Kanerva on herättänyt futishurman Suomessa jälleen henkiin ja saavuttanut Huuhkajien kanssa muun muassa historiallisen ensimmäisen arvokisapaikan syksyllä 2019.

– Kaikki kunnia Rivelle, tehnyt upeaa ja historiallista jälkeä, mutta nyt on tehtävä muutos. Suomi on ollut pelillisesti todella heikko läpi karsintojen. Vielä ehtii reagoida ajatellen sitä Nations Leaguesta tulevaa toista oljenkortta varten, toimittaja Karri Kovanen tuumi.

Myös Kanervan puolestapuhujia löytyy edelleen. Monet fanit eivät olisi valmiita heittämään miehen osalta kirvestä kaivoon muutaman heikomman ottelun takia.

– Riveä huudetaan ulos. Olen itse eri mieltä. Takana on kaksi surkeaa matsia, mutta myös monta tosi hyvää vuotta, eräs fani muistutti.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos