Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU edelleen Serie A-tähden kintereillä – Oven täytyy käydä myös toiseen suuntaan?

Sofyan Amrabat
AOP

Manchester Unitedin on uutisoitu olevan Fiorentinaa edustavan Sofyan Amrabatin kintereillä. Siirtoekspertti, Fabrizio Romano kertoo oman näkemyksensä siitä, mitä tulee tapahtua, jotta kaupat saadaan valmiiksi.

Sofyan Amrabatin tilanteella ollaan spekuloitu todella paljon ja miehen ympärillä velloneet siirtohuhut saivat uusia kierroksia viime vuonna pelattujen Qatarin MM-kilpailujen jälkeen.

Fiorentinaa edelleen edustavaa Amrabatia on linkitetty muun muassa FC Barcelonaan, Liverpooliin ja Manchester Unitediin, mutta valmista ei olla saatu aikaiseksi.

ManU vaikuttaa olevan edellä mainitusta kolmikosta lähimpänä sopimuksen tekemistä, mutta siirtoasiantuntija, Fabrizio Romanon mukaan kauppojen toteutuminen vaatii Punaisilta Paholaisilta tiettyjä toimenpiteitä.

– Sofyan Amrabatin tilanne on hiljentynyt aavistuksen, sillä Unitedin on hankkiuduttava eroon kahdesta keskikenttäpelaajasta ennen hänen hankkimistaan. Fred on lähtenyt ja Donny van de Beek saattaa olla siirtymässä, mutta Real Sociedadin kanssa ei olla vielä päästy yhteisymmärrykseen, Romano kertoo.

– Toinen vaihtoehto saattaisi olla Scott McTominayn myynti, mutta se vaatisi West Hamilta aktiivisuutta, tai jonkun toisen seuran ilmaantumista apajille. Tähän mennessä Fiorentina ei ole vielä vastaanottanut ainoatakaan virallista tarjousta Amrabatista.

Lähde: Football Transfer News

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos