Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Barca-tähti vastaa Griezmannin koviin väitteisiin: ”Kyse ei ollut pelkästään minusta”

Joao Felix, FC Barcelona.
AOP

Joao Felix kohtaa sunnuntaina suurella todennäköisyydellä Atletico Madridin ensimmäistä kertaa FC Barcelonan sotisovassa. Portugalilaistähden siirtosaaga herättää edelleen runsaasti jälkipyykkiä Espanjassa.

FC Barcelona ja Atletico Madrid iskevät yhteen sunnuntaina pelattavassa La Ligan huippuottelussa. Jaossa on luonnollisesti tärkeitä pisteitä, mutta kenties suurin mielenkiinto kohdistuu Joao Felixiin.

Viime kauden ensimmäisen puoliskon Atleticossa pelannut Felix vietti kevätkauden lainalla Chelseassa. Sopimuksesta ei tehty pysyvää, joten pelaajalla oli edessään paluu Metropolitanolle. Matka jatkui kuitenkin nopeasti jälleen eteenpäin, kun taituri siirtyi vuoden mittaisella lainapahvilla Barcelonan vahvuuteen.

Atleticon tähtihyökkääjä Antoine Griezmann otti hiljattain kantaa Felixin tilanteeseen. Griezmannin mukaan Felix ei ollut valmis laittamaan kaikkea likoon Atletin puolesta, eikä pystynyt vastaamaan päävalmentaja Diego Simeonen koviin vaatimuksiin. Felixiltä kysyttiin mielipidettä Griezmannin antamaan haastatteluun.

– Oli sitä samaa mieltä tai ei, jokaisella on oma mielipiteensä, enkä aio kommentoida tätä. On asioita, jotka olisin voinut tehdä paremmin. Niin minä kuten kaikki muutkin, Felix vastasi.

– Kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan, mutta kyse ei ollut pelkästään minusta, pelaaja lisäsi.

Lähde: Barca Universal

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos