Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Karim Benzeman manttelinperijä? – Brassitähti siirtymässä Santiago Bernabeulle?

Richarlison
AOP

Brasilialaishyökkääjä, Richarlison, on vaikeassa tilanteessa. Qatarin MM-kisoissa loistaneen pelaajan minuutit ovat jääneet todella vähiin Tottenham Hotspur Stadiumilla. Miehen perässä uutisoidaan olevan ainakin Inter Milan ja Real Madrid.

Evertonissa hyvää jälkeä tehnyt Richarlison päätti jättää viime kauden päätteeksi Goodison Parkin taakseen. Brasilialainen siirtyi 58 miljoonan euron kaupassa Tottenham Hotspuriin, mutta tie avaukseen on ollut tukossa.

Richarlison on puhunut useaan otteeseen julkisesti haastavasta kaudestaan, joka ei jäänyt myöskään entiseltä Spurs-managerilta, Antonio Contelta, huomaamatta.

Vastuu ei ole juurikaan lisääntynyt valmentajanvaihdosten jälkeen, jonka myötä brassitähden uskotaan olevan jälleen suuntaamassa muihin maisemiin.

Italian liigassa pelaava Inter Milan on tarkkaillut Richarlisonin tilannetta jo pidemmän aikaa. Giuseppe Meazzalla vastuuta olisi todennäköisesti luvassa yllin kyllin, mutta taloudellinen puoli on kokonaan toinen asia.

Tuoreiden lähteiden mukaan myös Real Madrid on kiinnostunut tarjoamaan brassille sopimusta.

Karim Benzema alkaa olla uransa ehtoopuolella ja ranskalaistykille kaavaillaan pitkän aikavälin korvaajaa. Santiago Bernabeun rahakirstuissa riittäisi todennäköisesti täytettä Richarlisonin hankkimiseksi ja miehen palkkapyyntökään tuskin tuottaisi ongelmia.

Lähde: 90min  

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos