Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Mitä tekee Englannin maajoukkueen megastara? – Chelsea, ManU, Arsenal… -”Heillä ei ole varaa hankkia häntä”

Declan Rice
AOP

Declan Ricen tulevaisuus on yksi brittimedian polttavimmista puheenaiheista pian aukeavan siirtoikkunan kynnyksellä. West Hamin kapteenin perässä on useampi ykköskategorian huippuseura.

West Ham otti viikonloppuna äärettömän tärkeän voiton, kun Manchester United kaatui Lontoon olympiastadionilla lukemin 1-0. Yksi ottelun hahmoista oli Declan Rice, joka raatoi totuttuun tapaan väsymättömästi joukkueensa eteen.

Ricen tulevaisuudesta on esitetty monenlaisia arvioita. Hammersin päävalmentaja, David Moyes, on aiemmin tehnyt selväksi, että joukkueen kapteeni ei ole saatavilla ilman tähtitieteellistä siirtokorvausta. Rice on kuitenkin itse myöntänyt julkisesti, että Euroopan kentillä pelaaminen kiinnostaa.

Englannin maajoukkueen vakiokalustoon kuuluvan Ricen perässä on ollut ainakin Chelsea, Manchester United ja Arsenal. Tykkimiehiä omalla pelaajaurallaan edustanut, Martin Keown, uskoo, ettei hänen entisellä seurallaan ole varaa hankkia Ricea.

– Rehellisesti sanottuna uskon, että Rice on liian kallis Arsenallille, vanha Gunners-jyrä tuumii.

– Hän on varmasti pelaaja, josta he pitävät, mutten usko, että hänen hankkimisensa olisi mahdollista. Vaikka Arsenal pelaa ensi kaudella Mestarien liigaa heillä ei ole varaa hankkia häntä.

Lähde: London Evening Standard

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos