Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Inter Milanin tähti suuntaamassa Old Traffordille – De Gean tulevaisuudelle sinetti?

Andre Onana
AOP

Inter Milanissa loistavan kauden pelannut Andre Onana saattaa olla jättämässä Giuseppe Meazzan taakseen kuluvan kesän aikana. Kamerunilaismaalivahti on herättänyt laajaa kiinnostusta upeilla otteillaan ja hänen tiedetään olevan ainakin Manchester Unitedin tutkassa.

Inter Milan pelasi vastoin kaikkia ennakko-odotuksia loistavan kauden ja laittoi jopa Manchester Cityn todella ahtaalle Mestarien liigan finaalissa. Simone Inzaghin miehistöön on tulossa suuria muutoksia kesän aikana, sillä Inter tarvitsee kipeästi varoja helpottaakseen raskasta velkataakkaansa.

Useamman tähtipelaajan uskotaan olevan vaihtamassa maisemaa. Lautaro Martinezin tulevaisuus näyttää epävarmalta, jonka lisäksi myös Federico Dimarcoa on linkitetty useampaan Euroopan suurseuraan.

Yksi Interin päättyneen kauden suurimmista onnistujista oli maalivahti Andre Onana, joka näyttää niin ikään olevan päättymässä kauppatavaraksi. Itsensä toden teolla läpilyöneen kamerunilaisen tiedetään herättäneen runsaasti kiinnostusta Valioliigassa.

Miestä on yhdistetty viime päivien aikana Manchester Unitediin, jonka pitkäaikainen ykköstorjuja David de Gea on lähtökuopissa.

De Gean haparoinnit päättyneellä kaudella saattoivat sinetöidä hänen lähtönsä Old Traffordilta. Espanjalaisen sopimus on päättymässä viikon päästä, mutta neuvottelut ovat edelleen käynnissä.

Lähde: CaughtOffside

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos