Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Käsittämätön summa! Kylian Mbappe ja Real Madrid saamassa tahtonsa läpi

Kylian Mbappe
AOP

Maailman parhaiden pelaajien joukkoon kuuluva Kylian Mbappe on sittenkin vaihtamassa maisemaa, ainakin jos lähteitä on uskominen. La Ligan mahtiseura Real Madrid on valmis lyömään järisyttävän määrän rahaa pöytään ranskalaisen allekirjoitusta vastaan.

Kylian Mbappen seuraava liike on yksi urheilumaailman suurimmista puheenaiheista. Paris Saint-Germainin megatähti ei aio allekirjoittaa jatkosopimusta, jonka myötä hän on vapaa jättämään Pariisin taakseen ensi kesänä ilman siirtokorvausta.

Ranskalaisseuran kerrotaan raivostuneen Mbappen päätöksestä, mutta tilanteeseen on luonnollisesti pakko reagoida. Mbappe on käytännössä pakko myydä tänä kesänä, mutta PSG vaatii hänestä silmiä hivelevää siirtokorvausta.

Mediassa liikkuvien huhujen mukaan Real Madrid on jälleen aktivoinut kiinnostuksensa Mbappea kohtaan ja seurat ovat istuneet neuvottelupöytään.

Kahden ökyseuran kerrotaan päässeen sopuun 250 miljoonan euron siirtokorvauksesta, jonka myötä Mbappe siirtyisi Carlo Ancelottin alaisuuteen.

Madridin kerrotaan olevan valmis maksamaan välittömästi sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä 200 miljoonaa ja loput jälkikäteen erilaisina bonuksina.

Tällaisen kokoluokan siirtoa ei olla koskaan aiemmin nähty, mutta paljon saa vielä tapahtua, ennen kuin Mbappe raapustaa nimensä papereihin.

Lähde: Football Espana

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos