Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Hurja huhu! – Saapuuko tämä mies korvaamaan Liverpoolin maalitykkiä?

Leroy Sane
AOP

Liverpoolin kerrotaan kaavailevan Leroy Sanesta mahdollista korvaajaa Mohamed Salahille, jos tämä päättää jättää Anfieldin taakseen. Salahia on linkitetty pidemmän aikaa Saudi-Arabian jättiseuroihin.

Mohamed Salah herätti kesällä suurta kiinnostusta Saudi-Arabian liigassa, mutta Liverpool torjui kaikki tarjoukset Egyptin maajoukkuepelaajasta.

Liverpool hylkäsi tiettävästi Al-Ittihadin 150 miljoonan punnan arvoisen tarjouksen Salahista, mutta saudiarabialaisseuran odotetaan säilyttävän kiinnostuksensa.

Lähteet kertovat, että Liverpool uskoo menettävänsä Salahin kauden päätteeksi, sillä saudiseurojen kiinnostus ei ole osoittanut minkäänlaisia laantumisen merkkejä.

Liverpool kaavailee huhujen mukaan Bayern Müncheniä edustavasta Leroy Sanesta korvaajaa Salahille. Poolin uskotaan olevan valmis maksamaan Sanesta yli 85 miljoonaa puntaa, jos Salah päättää nostaa kytkintä.

Saudi Pro Leaguen johtoon kuuluva Michael Emenalo teki hiljattain selväksi, että Salahin hankinta on edelleen asialistalla.

– ’’Mo’’ on tervetullut milloin tahansa, mutta ketään ei painosteta tai pakoteta tulemaan, Emenalo kertoi.

– Jos joku pelaaja kuitenkin haluaa tulla tänne ja kaikki sujuu seurojen välillä hyvässä yhteisymmärryksessä, toivotamme uudet pelaajat lämpimästi vastaan. Mo on henkilökohtainen suosikkini.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos