Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU-tähti lataa mielipiteensä Ronaldosta: ”Olemme kaikki tietoisia siitä”

Cristiano Ronaldo
AOP

Portugalin maajoukkuetähti ja Manchester Unitedin kapteeni, Bruno Fernandes paljastaa todellisen mielipiteensä Cristiano Ronaldosta. Kaksikko pelaa edelleen yhdessä Roberto Martinezin alaisuudessa.

Bruno Fernandes uskoo, että toista Cristiano Ronaldoa ei luultavasti tule, kun Manchester Unitedin entinen maaliruisku jonain päivänä lopulta lopettaa loistavan uransa.

Ronaldo, 38, teki perjantai-iltana Portugalille kaksi maalia Slovakiaa vastaan. Lusitaanit varmistivat voittonsa myötä paikan ensi kesän EM-kisoissa. Kahden osumansa myötä Ronaldo on tehnyt 125 maalia 202 maaottelussa.

Iästään huolimatta Ronaldo on jatkanut huikeaa maalitehtailuaan myös seurajoukkuetasolla. Vaikka miehen toinen pätkä Manchester Unitedin paidassa päättyi katkerissa merkeissä, ylistää maajoukkuetoveri Fernandes tähtihyökkääjää maasta taivaisiin.

– Onko minulla sellainen käsitys, että pelaan historian tekijän rinnalla? Ei, sillä, minulla on varmuus! Olemme kaikki tietoisia siitä. Me kaikki ymmärrämme Ronaldon voiman ja vaikutuksen monien portugalilaisten pelaajien tulevaisuuteen.

– Hän on avannut ovia tuleville pelaajasukupolville, ja muuttanut käsitystä siitä, miten muut ovat alkaneet katsoa Portugalia. Meihin suhtaudutaan aiempaa kunnioittavammin hänen ansiostaan. On suuri etuoikeus saada pelata hänen kanssaan.

Lähde: Manchester Evening News

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos