Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Markku Kanerva uskoo, että Huuhkajissa tiedetään Slovenian temput: “Tähän on varauduttu”

Markku Kanerva ennakoi Suomi - Slovenia ottelusta fyysistä vääntöä
AOP

Ljubljanassa pelataan tänään illalla todella kovista panoksista. Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat taistelee EM-kisapaikasta ja kohtaa karsinnoissa vieraskentällä lohkokärki Slovenian.

Kotiyleisön edessä pelaava Slovenia on ollut kotikentällään todella kova. Joukkue ei ole karsinnoissa kärsinyt ainuttakaan tappiota kotinurmellaan. Jos jokin joukkue pystyy Slovenian kuitenkin kaatamaan, on se Suomi.

– Asetelma on hyvin kutkuttava. Luulen, että pelaajat nauttivat tästä yhtä lailla kuin minä. Pääsemme pelaamaan isoista panoksista, Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva ennakoi Palloliiton sivuilla.

Slovenia kärsi karsintojensa toistaiseksi ainoan tappion juurikin Suomelle, kun Huuhkajat voitti upeasti sen 2-0 kesäkuussa Olympiastadionilla.

Kanerva odottaa Slovenian pelaavan pitkälti samalla ryhmityksellä kuin aiemminkin karsinnoissa.

– En usko, että Slovenia tulee muuttamaan peliään hirveästi. He ovat pelanneet 442-muodostelmalla koko ajan. Heidän ainoa tappionsa on kuitenkin tullut meitä vastaan, ehkä sen takia he tekevät jotain pieniä muutoksia.

– Luulen, että alussa he tulevat prässäämään ylhäältä ja antamaan meille painetta ennen kaikkea keskityksillä ja selustaan pelaamalla. Tähän on kuitenkin varauduttu, Kanerva tuumi.

Suomi on pelannut karsinnoissa toistaiseksi loistavasti. Lohkon ennakkosuosikki Tanskasta pisteitä ei onnistuttu napsimaan, mutta muut ottelunsa Kanervan miehistö on hoidellut 10-0 maalierolla.

Huuhkajat ottaa yhteen Slovenian kanssa tänään kello 19. Yle TV2 näyttää ottelun suorana kello 18.30 alkaen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos