Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

HJK:lle nöyryyttävä tappio Konferenssiliigassa: “Joskus tulee tällaisia ulospuhalluksia”

HJK hävisi tylysty Konferenssiliigassa Eintracht Frankfurtille
Pixabay

HJK otti rumasti 6-0 takkiin Konferenssiliigan kolmannessa lohkopelissä Eintracht Frankfurtilta.

HJK oli vielä ottelun avauskympin hyvin ottelussa mukana, mutta sitten Frankfurt iski avausmaalinsa. Éric Junior Dina Ebimben rangaistuspotkulta iskemä avausosuma avasi Frankfurtin maalihanat apposen auki. Samalla HJK romahti täysin ja lopputulos oli sen mukainen.

Robin Koch, Omar Marmoush ja Tuta onnistuivat myös avauspuolikkaalla ja Frankfurt karkasi jo neljän maalin johtoon ensimmäisen 45 minuutin aikana. Ellyes Skhiri ja Dina Ebimbe onnistuivat vielä toisella puolikkaalla ja viimeistelivät taululle rumat 6-0 loppulukemat.

– Se on tuon näköistä, kun paremmalla joukkueella on hyvä päivä ja altavastaajalla ei ole paras mahdollinen päivä, Klubin päävalmentaja Toni Korkeakunnas totesi ottelun jälkeen Viaplayn haastattelussa.

– Emme saaneet sitä rentoutta, uskoa ja intohimoa, josta puhuin.

Tappio on, viime viikonloppuna Veikkausliigan mestaruuden varmistaneelle, HJK:lle sen seurahistorian suurin eurocupien lohkovaiheessa.

Tasoeroa joukkueiden välillä osattiin toki jo ennen ottelua odottaa, mutta HJK:n totaalinen hyytyminen ja joukkueiden pelaajamateriaalin välisen tasoeron suurus kuitenkin yllättivät. Klubin tuloskunto on ollut parisen viikkoa pahasti kateissa. Se tulisi nopeasti kuitenkin löytää jälleen, sillä joukkueella häämöttää parin viikon päässä revanssi Frankfurtia vastaan – tällä kertaa kotinurmella.

– Nyt on pari viikkoa aikaa pestä kasvot. Otamme tästä opiksi. Joskus tulee tällaisia ulospuhalluksia, vaikka ei tietenkään pitäisi tulla, Korkeakunnas kommentoi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos