Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Kestääkö Barcan superlupaus El Clasicon paineet? – ”Hän pystyy hallitsemaan hermonsa”

FC Barcelona
AOP

Barcelona ja Real Madrid kohtaavat huomenna La Liga-kauden ensimmäisessä El Clasicossa. Panokset ovat totuttuun tapaan hurjat, sillä joukkueet ovat sarjataulukossa pisteen päässä toisistaan. Barcan manageri, Xavi Hernandez kertoo luottavansa pelissä nuoreen tähteensä.

La Ligassa nähdään lauantaina kauden ensimmäinen El Clasico, jossa FC Barcelona isännöi Real Madridia. Molempien joukkueiden pelaaminen on toiminut vakuuttavasti tällä kaudella.

Kirjoitushetkellä näiden kahden jättiläisen välillä on vain yksi piste, joten ottelun tärkeys korostuu entisestään. Madrid pitää hallussaan sarjan kärkipaikkaa 25 pisteellä. Kolmantena olevalla Barcalla on näin ollen mahdollisuus kiilata edelle.

Huomisessa pelissä keskikentän herruus tulee näyttelemään merkittävää osaa. Barcan kohdalla katseet kohdistuvat nuoreen Gaviin, joka on todistanut arvonsa joukkueelle. Pelaajan korttiherkkyys on kuitenkin asia, joka on nostettu pinnalle ennen Madrid-ottelua.

Xavi Hernandez vakuuttaa Football Espanan mukaan, ettei asiaa tarvitse ottaa Gavin kanssa erikseen esille.

– Minun ei tarvitse sanoa hänelle mitään, sillä hän on kehittynyt runsaasti. Hän pystyy hallitsemaan hermonsa. Hän pelaa aina suurella intohimolla ja kuuluu tärkeimpien pelaajiemme joukkoon.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos